United Kingdom(Great Britain) Germany

CNC marás

A Computer Numerical Control (CNC) olyan szerszámgép, amely programozható számítógéppel rendelkezik. Ez a programozható mikroszámítógép végzi a vezérlést, irányítást. A CNC gépek két részből épülnek fel: a vezérlésből és az elektronikus irányítóberendezésből, amely a megmunkálást végzi. A CNC szerszámgépek külső tulajdonságaikban is eltérnek a kézi működtetésű társaiktól.

Modern technológiáinknak és folyamatos beruházásainknak köszönhetően számtalan felmerülő munkafolyamatot el tudunk végezni: huzalszikrázás, forgácsolás, alkatrészgyártás, CNC marás,  stb… Csapatunkkal minden egyes munkafolyamatot a 1920 m2 területű telephelyünkön végzünk.

Cégünk profiljába tartozik a CNC marás, melyet egy különleges, az adott célra kifejlesztett szerszám segítségével végzünk el. A CNC marásnak két féle eljárását különböztetjük meg: homlokmarás és palástmarás. A CNC marás nagyon magas szakértelmet követel és fejlesztéseink során törekdetünk arra, hogy csakis kiváló szakemberekkel bővítsük csapatunkat.

Beruházásaink során a CNC marásra is nagy hangsúlyt fektettünk. 2004-ben gépállományunkat egy DMF220 Linear marógéppel bővítettük, amely manapság a legmodernebb CNC megmunkáló-központnak számít. Ez a fejlesztés később maga után vonta a CadCAM rendszerünk SolidEdge és EdgeCam terezői programmal való bővítését. A CNC marás plexi és különböző fémes anyagok esetében is alkalmazható.

Nagy telephelyünkön fejlett technológiákkal és képzett, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt. Forduljon hozzánk bizalommal!