United Kingdom(Great Britain) Germany

Cégtörténet

1

2

A METAL-WORK 2003 KFT 1999-ben kezdte meg működését egy AGIE CUT 200-as huzalszikra-forgácsoló gép megvásárlásával. A piac bővülése azonban maga után vonta a géppark és a dolgozói létszám növelését. Ezért hagyományos szerszámgépeket, és 2001-ben egy AGIECUT CLASSIC 2 huzalszikra-forgácsoló gépet is vásároltunk. Az AGIECUT CLASSIC 2 huzalszikra-forgácsoló gépet közvetlenül a svájci gyártótól rendeltük meg külön opciókkal, melyek alkalmassá teszik egyik állandó megrendelőnk (Mevaco Kft.) speciális igényeinek kielégítését. A meglévő két darab huzalos szikraforgácsoló gépünknek köszönhetően precíz, nagy pontosságú fémmegmunkálással tudunk megrendelőink rendelkezésére állni.

2003-ban újabb Agiecut Classic 3 huzalszikra-forgácsoló gépet vásároltunk, ami nagyobb munkadarabok megmunkálását teszi lehetővé. (800×1600-as munkadarabokat is huzaloztunk már.)

2004-ben gépállományunkat egy DMF220 Linear marógéppel bővítettük, ami napjaink legkorszerűbb CNC megmunkáló-központja. Ami maga után vonta a CadCAM rendszerünk SolidEdge és EdgeCam terezői programmal való bővítését.

2005-ben beszereztünk egy új AGIE Progress 3 huzalszikraforgácsoló gépet, aminek külön érdekessége, hogy 420 mm magas munkadarabokat is képes elárasztással megmunkálni, amit a MACH-TECH-en a nagyközönség számára be is mutattunk.

2007-ben megvásároltuk a PEPS V5.3.11 tervező programot, mely nagymértékben elősegíti és meggyorsítja a 3 huzalszikraforgácsológép programozását.

2008-ban bővítettük gépparkunkat egy AGIE AC Vertex 3 huzalos szikraforgácsoló géppel, mely lehetővé teszi a darabok 2µm pontosságú megmunkálását.

2009-ben egy Deckel Maho DMC1035 megmunkáló-központot vásároltunk.

2010-ben korszerű légkondicionált műhelyünk alapterületét 620 m2-re növeltük.

2011-ben csarnokunk alapterületét 500 m2-rel növeltük így jelenleg már 1120 m2-en állunk megrendelőink rendelkezésére. Az általunk készített szerszámok méretének növekedése szükségessé tette, hogy az új csarnokunkba egy 2×5 tonnás híddarut szereltessünk.

2012-ben újabb Deckel Maho DMC 1035 megmunkáló központot vásároltunk. A gyorsabb és precízebb tervezés miatt NX 8-al bővítettük a program állományunkat.

A szállítási határidők rövidülésének hatására cégünk egy 250 tonnás présgépet vásárolt.

2013-ban újabb üzemrésszel bővültünk ami 800m2 így már 1920m2-en várjuk megrendelőinket.

A jó üzleti kapcsolattal együtt jár a maximális rugalmasság, ezért kiemelt partnerünk számára felkészültünk éjszakai és hétvégi műszakkal az esetlegesen felmerülő gyártási nehézségek elhárítására.

Egy vállalkozás számára a tőkeerősségen kívül a megrendelők maximális elégedettsége is nagyon fontos, ezért számunkra a kezdetek óta szigorú követelmény a megrendelt termék legjobb minőségben és lehető legrövidebb határidővel történő legyártása. Célunk új partnerek felkutatása – természetesen a régiek megtartása és maximális kiszolgálása mellett – kapacitásunk és technikai hátterünk folyamatos bővítése. Cégünk gondoskodik az alkalmazottak rendszeres szakmai képzéséről.

Cégünk erénye a precíz és pontos munkavégzés.

Célunk, hogy gépeinket és technológiánkat folyamatosan a megrendelők igényeinek megfelelően fejlesszük.


Cincopa WordPress plugin