United Kingdom(Great Britain) Germany

Services

 

Cégünk 1999 szeptemberében kezdte meg működését egy AGIE CUT 200-as huzalszikra-forgácsoló gép megvételével. A kezdeti piaci részvétel kizárólagosan a huzalszikrázási bérmunkavégzés megcélzása volt. Rövid időn belül azonban bebizonyosodott, hogy a szerszámgyártás piaci igénye nemcsak a huzalszikra-forgácsolásra nyitott, hanem a komplett szerszámgyártásra is.

Így vállalkozásunkkal úgy döntöttünk, hogy folyamatosan fejlesztjük technológiáinkat, és évről évre nagyobb beruházásokkal építettük ki cégünk teljes profilját. Számtalan szolgáltatást nyújtunk egészen a huzalszikrázástól a 3D megmunkálásig.

Megalakulásunk óta foglalkozunk alkatrészgyártással is, melyben fejlett technológiáinknak köszönhetően az élmezőnyben járunk.

A CNC marás is fő tevékenységeink közé tartozik, és ezt a munkafolyamatot egy speciális szerszámmal végezzük.

A forgácsolás is bele tartozik cégünk profiljába. A forgácsolás jellemzője, hogy az adott tárgyról egy speciális szerszám segítségével eltávolítjuk az anyagfelesleget úgy, hogy az forgács formájában lehullik róla.

Vállalkozásunk célja, hogy a legkülönbözőbb szerszámok legyártásában is folyamatosan fejlődjön. Professzionális gépeinkkel vállaljuk meleg alakító szerszámok és alumínium nyomásos öntőszerszámok legyártását is.

Foglalkozunk szerszám tervezéssel, de tevékenységeink közé tartozik a szerszám javítás módosítás is. A mélyhúzó szerszámoktól kezdve, a prés szerszámokon és a progresszív szerszámokon keresztül egészen a sorozat szerszámokig bármilyen szerszámot legyártunk Önnek.

Mivel évről évre folyamatosan fejlesztettük technológiáinkat, munkagépeinket, és csapatunkat is a legképzettebb szakemberekkel bővítettük ma már null és kis szériás sajtolással is foglalkozunk. Ezen túl pedig az évek alatt beemeltük profilunka a mérő és ellenőrző készülékek tervezését és a prototípus gyártást is.